God's own musicians

02-2020

God's Own Musicians kreeg mooie recensies.

 

de Volkskrant****: De vogelgeluiden van ensemble Insomnio boeien van begin tot eind. (...) waaraan het hechte samenspel en de gedreven directie van Ulrich Pöhl het hunne bijdragen. Lees meer

 

Nieuwe Noten: Tiensuu’s ‘Appo’: Met een glansrol voor Stefanie Liedtke. (...) Oh’s ‘Vanapriya, Beloved Forest’: Prachtig strakke uitvoering. Bijzonder knap. (...) Harvey's ‘Bird Concerto with Pianosong': Met een prachtig spelende Laura Sandee. Lees meer

Van STICHTING naar VERENIGING met Directie en

Raad van toezicht 

09-2020

Vanaf 1 augustus organiseren musici en artistiek leider/dirigent van Ensemble INSOMNIO hun activiteiten onder een nieuwe juridische entiteit. Het ensemble maakt zich hiermee los van Stichting Insomnio en gaat verder als vereniging.

De belangrijkste reden om in een nieuwe juridische entiteit door te gaan, is om de musici en artistiek leider de creatieve ruimte te geven om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het gehele proces. 

De nieuwe organisatie is een vereniging met directeur bestuurder en extern Raad van Toezicht. Hierin hebben de musici als leden, de artistieke en zakelijke leiding als directeur-bestuurder en de commissarissen in de Raad van Toezicht als drie gelijkwaardige partijen invloed op het beleid, waarbij de inbreng van de musici zowel artistieke als structurele waarde heeft.

Lees meer

UNHEARD MUSIC 

FESTIVAL

09-2020

RECENSIE - NRC****: 

Het klapstuk van de avond was Antheils A jazz symphony, in de ensemblebewerking uit 1955. (...)

INSOMNIO ... gaf een spetterende uitvoering, waarin pianiste Laura Sandee een glansrol vervulde. 

Lees meer

2 CD's

Bernard Benoliel

01-2020

INSOMNIO was in het voorjaar meerdere keren  te gast bij de Deutschlandfunk in Keulen om cd-opnames te maken van werken van Bernard Benoliel. Fantastische studio, bijzondere en ongehoorde muziek.

De musici, dirigent Ulrich h Pöhl en opnameleider Matthias Reuland in 2020  in geheel 5 werken op. Aan meer dan een complete dubbel CD van Benoliel wordt hard gewerkt. Verwacht release: Februari 2021. Lees meer

INZOOMNIO

04-2020

INZOOMNIO is het corona proef broertje van INSOMNIO. Sinds begin van de Corona uitbraak geeft INZOOMNIO concerten voor zijn publiek. Hierbij spelen de musici live vanuit "hun eigen woonkamer" in Helsinki, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Ljubljana en Mexico city samen voor uw.

meer info over INZOOMNIO

Wil je het volgende concert meemaken? Meld je dan hier aan!

Schermafbeelding 2020-03-22 om 13.32.37.

©2021 by office INSOMNIO