top of page

do 12 dec

|

Muziekgebouw aan 't IJ

God's own musicians #3 - WHAT IS WRONG WITH YOU

Voor Insomnio is het geluid van vogels al jaren inspiratiebron voor programma’s die elke keer weer resulteren in verrassende concerten met nieuwe en bestaande werken.

Tickets via www.muziekgebouw.nl
Andere evenementen bekijken
God's own musicians #3 - WHAT IS WRONG WITH YOU
God's own musicians #3 - WHAT IS WRONG WITH YOU

Tijd en locatie

12 dec 2024, 20:15

Muziekgebouw aan 't IJ, Piet Heinkade 1, 1019 BR Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Voor Insomnio is het geluid van vogels al jaren inspiratiebron voor programma’s die elke keer weer resulteren in verrassende concerten met nieuwe en bestaande werken. Wij presenteren deze concerten onder de titel “God’s own musicians”, vrij naar de uitspraak van Olivier Messiaen.

In God’s own musicians#3 verrijken de geluiden van vogels niet alleen de complexe hedendaagse muziek, ze dragen ook bij aan de toegankelijkheid van een genre dat vaak als weerbarstig wordt ervaren. In die zin zijn de vogels en de vogelgeluiden in het programma zowel inspirator voor de componisten Jonathan Harvey en Seung-Won Oh als gids voor het publiek.

Insomnio complementeert het programma met een nieuw werk van Jacob ter Veldhuis en juxtapositioneert met diens werk geluiden van de gekste vogel — de mens.

De drie composities samen vormen een intrigerend palet rond verbinding tussen mensen, tussen mens en omgeving en tussen de mens en zichzelf.

Deel dit evenement

bottom of page